Yhteistyössä

Kauneushoitola Acapulco

Lomamatkasi aikana käyt usein rentouttavissa vartalo ja kasvohoidoissa. Kauneushoitola Acapulcossa hoidot on suunniteltu naisille ja miehille, jotka huolehtivat ihonsa hyvinvoinnista, haluavat antaa koko keholleen rentouttavan ja hoitavan hyvänolon hetken. Lämpimillä laavakivillä hieroen tunnet Acapulcon Kivien Kosketuksen… tai haluisitko sittenkin tuntea ihollasi Kultaisen Acapulcon, ihon kuorinnassa käytetään kaviaaria ja helmiä sisältävää voidetta ja hoito jättää ihollesi kultaisen hehkun … entä Acapulcon Jalkahoito? Varaa aika lyhyelle hemmottelevalle lomamatkalle Kauneushoitola Acapulcoon!

 

Ennen ihon ruskettumista iho olisi hyvä kuoria, iho ruskettuu tasaisemmin ja rusketus pysyy pidempään. Rusketuksen tehostamiseen tarkoitettuja vartalokuorintoja sekä kasvokuorintoja tehdään kauneushoitola Acapulcossa.

Tanshop.fi

Pelkäätkö UV – säteiden vanhentavaa vaikutusta ihollasi? Enää siitä ei tarvitse huolehtia, Tanshop.fi tekee sen puolestasi, ennen tuotteen myyntiin ottamista kaikki Tanshopin tuotteet testataan eri ihotyypin ihmisillä. Tanshopissa myytävä solariumkosmetiikka suojaa ihoasi solariumin aikana UV-valon vanhentavaa vaikutusta vastaan, valitse oikea tuote ikäsi, ihotyyppisi ja rusketustasosi mukaan! Solariumkosmetiikkatuotteet auttavat ihoasi myös ruskettumaan paremmin, syvemmältä ja rusketuksesi pysyy pidempään. Tärkeää on, että valitset juuri sinun ihollesi sopivan tuotteen, tuotteet toimivat siis eri ihotyypeillä eritavalla!

 

Kosteusvoiteissa on paljon eroja. Auringon ja solariumin valosta nauttivilla on tärkeä pitää iho tasaisen kosteana, levittämällä päivittäin syväkosteuttavia, rusketusta suojaavia kosteusvoiteita koko keholle. Nämäkin kosteuttavat tuotteet on Tanshopissa testattu ennen kuin on otettu myyntiin.

 

Tanshopin SPF – aurinkosuojatuotteet suojaavat tehokkaasti ihoa palamiselta ja suojaavat ihoa ennen aikaista ikääntymistä vastaan. Tuotesarjassa myös tuotteita jotka auttavat sekä ruskettumaan että suojaamaan ihoa palamiselta. Suojakertoimella olevia tuotteita käytetään vain luonnon auringossa, ei solariumissa. Suojakerroinkin on valittava oman ihotyypin ja auringon uv-säteilymäärän mukaan.

 

Rusketuksen voi hankkia myös pullosta, Tanshopin itseruskettavat tuotteet takaavat luonnollisen rusketuksen, oranssia tai pahan hajuista rusketusta ei Tanshopin tuotteilla saa. Itseruskettavaa valitessa pitää ottaa huomioon ihon nykyinen väri sekä ihon kuivuus.

 

Fresh Solarium Club yhteistyö kumppanit!